Word vaste donateur

Als vaste donateur geef je iedere maand een door jou gekozen vast bedrag. Je helpt hiermee zowel projecten te realiseren als voor de duurzaamheid van de steun van SVO. Structurele bijdragen geven ons de zekerheid dat er continuïteit is in hetgeen we voor Oudalan kunnen doen en bieden de mogelijkheid om onze projecten voor een langere periode te begeleiden. Dit draagt bij aan de duurzaamheid van de projecten.

Om vaste donateur te worden kun je het beste contact met ons opnemen en een automatsiche maandelijkse overschrijving instellen via uw bank.

Indien je periodieke schenking meer dan 50 euro per jaar bedraagt en je je voor meer dan 5 jaar committeerd, is de schenking bovendien aftrekbaar van de belasting. Afhankelijk van je inkomen krijg je de helft van je gift terug (37%-52%). Je gift kost je dus minder dan je denkt en heeft toch dezelfde impact! Om van dit voordeel gebruik te maken moet de schenking wel geregistreerd worden. Vroeger moest dat middels een dure notariële acte, tegenwoordig kan dat via een simpel formulier.

Voldoet jouw donatie aan bovenstaande eisen, download dan het formulier om uw periodieke schenking correct te registreren en vul het in. U krijgt vervolgens het door ons eveneens getekende formulier retour voor uw administratie en de belastingaangifte.

Uw donatie volgen

We houden u graag op de hoogte over wat we met uw geld doen en hoe uw donatie een positieve bijdrage levert in de provincie Oudalan.

Indien u dat wenst kunt u ons werk volgen via de reguliere Sociale Media (facebook, twitter en Instagram) en via een nieuwsbrief. Bovendien krijgt u eens per jaar een jaarverslag.